Over ons

Schoonmaakbedrijf De wasbeer is opgericht in januari 1993 en derhalve al een begrip voor meer dan 20 jaar. De hoofdactiviteiten zijn glazenwassen bij particuliere huishoudens en bedrijven in de regio. Daarnaast nemen we in samenwerking ook grotere projecten aan.

Kwaliteit

In de afgelopen jaren is ons bedrijf doorgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere werknemers , die proberen de dienstverlening op een hoog niveau te houden.

Bedrijven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 0317-460007 of via e-mail : info@smbdewasbeer.nl

Particulieren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 0317-460007 of via e-mail : info@smbdewasbeer.nl

Zonnepanelen

Sinds 2018 gaat Schoonmaakbedrijf De Wasbeer zich meer richten op de reiniging van zonnepanelen.

Contact

Heeft u een vraag, klacht of een wenst u een prijsindicatie , raadpleeg ons dan

Contact opnemen

Heeft u een vraag, klacht of wenst u een prijsindicatie, raadpleeg ons dan! Uw vraag wordt dan behandeld door een van onze medewerkers. Bij specifieke informatie omtrent prijzen verzoeken wij u zo duidelijk mogelijk uw wensen te omschrijven.

Zonnepanelen

Het reinigen van zonnepanelen benaderen wij vanuit de businesscase. Dat betekent dat wij de kosten en de opbrengsten tegen elkaar afwegen. Regelmatig reiningen komt de opbrengst en de levensduur van onze zonneparken ten goede. Onderzoek en ervaring heeft aangetoond dat het effect kan oplopen tot 3% op de energieproductie. De reinigingsfrequentie hangt af van de omstandigheden en van de omgeving, maar goed en goed gepland onderhoud verdient zichzelf terug en dat geldt ook voor het reinigen van onze zonnepanelen. Arno Albers, LC Energy

Glazenwassen

Schoonmaakbedrijf De wasbeer is opgericht in januari 1993 en derhalve al een begrip voor meer dan 20 jaar. De hoofdactiviteiten zijn glazenwassen