Auteur archief admin

Glazenwassen

Schoonmaakbedrijf De wasbeer is opgericht in januari 1993 en derhalve al een begrip voor meer dan 20 jaar. De hoofdactiviteiten zijn glazenwassen bij particuliere huishoudens en bedrijven in de regio. Daarnaast nemen we in samenwerking ook grotere projecten aan.  

In de afgelopen jaren is ons bedrijf doorgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere werknemers , die proberen de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Ook technologische ontwikkelingen zijn niet aan ons voorbij gegaan , waardoor glazenwassen door middel van een telescoopsysteem en met gebruik van een hoogwerker tot de dagelijkse werkzaamheden behoren.

 

Wij hopen u in de toekomst tot klant te mogen behouden of , als u geïnteresseerd bent, als nieuwe klant te mogen begroeten.

Sinds 2018 gaat Schoonmaakbedrijf De Wasbeer zich meer richten op de reiniging van zonnepanelen.

Sinds 2018 gaat Schoonmaakbedrijf De Wasbeer zich meer richten op de reiniging van zonnepanelen.

Wij reinigen echter al panelen vanaf 2016 en hebben derhalve voldoende gekwalificeerd personeel om dit professioneel te laten uitvoeren.

Reiniging vindt plaats met het alom geadviseerde osmose systeem  (al dan niet met een toevoeging) , waardoor de kans op beschadiging van uw panelen in ieder geval flink afneemt.

 

Zowel de importeur van panelen als de leveranciers wijzen op deze manier van reinigen , zoals u op deze website beknopt kunt lezen.

 

Een offerte is bijna in alle gevallen maatwerk. Veel hangt af van de hoeveelheid panelen , hoe meer panelen hoe lager de prijs per paneel , en de bereikbaarheid.

Vraag daarom ook altijd een gespecificeerde offerte aan en vermeld daarbij : aantal panelen , situatie in en om uw woning of bedrijfsterrein .

Reinigen van zonnepanelen

Het reinigen van zonnepanelen benaderen wij vanuit de businesscase. Dat betekent dat wij de kosten en de opbrengsten tegen elkaar afwegen. Regelmatig reinigen komt de opbrengst en de levensduur van onze zonneparken ten goede. Onderzoek en ervaring heeft aangetoond dat het effect kan oplopen tot 3% op de energieproductie. De reinigingsfrequentie hangt af van de omstandigheden en van de omgeving, maar goed en goed gepland onderhoud verdient zichzelf terug en dat geldt ook voor het reinigen van onze zonnepanelen. 

Arno Albers, LC Energy