Schoonmaak Bedrijf De Wasbeer

Heeft u een vraag, klacht of een wenst u een prijsindicatie , raadpleeg ons dan via deze pagina. Uw vraag wordt dan behandeld door een van onze medewerkers. Bij specifieke informatie omtrent prijzen verzoeken wij u zo duidelijk mogelijk uw wensen te omschrijven.

Een aantal zaken zijn bij een door ons te maken prijsopgave van belang :

» de gewenste frequentie. Een eenmalige wasbeurt uitgevoerd door ons bedrijf is duurder dan een frequente behandeling. In onze optiek is dit logisch , gezien de (mogelijk) kortere tijd van reiniging.

» Urenbesteding : Ons bedrijf heeft geen uurtarieven wat glazenwassen bij particulieren betreft. Prijzen worden gegevens op basis van de kenmerken van de aanwezige ramen aan uw huis.

» U bent uiteraard vrij in het zelf bepalen van uw frequentie, de enige consequentie van een lagere frequentie kan een (iets) hogere eenheidsprijs zijn.

wilt u een klacht kenbaar maken?

Vult u dan als onderwerp “klacht” in.
Klachten trachten wij zo spoedig mogelijk af te handelen door het door u onvoldoende geachte resultaat , te verbeteren of te herstellen. Wij willen u wel graag verzoeken uw klacht zo constructief mogelijk op te stellen om het ongenoegen weer ongedaan te kunnen maken. Bedankt !

Contact

Vier-morgenweg 6
6721 MS Bennekom

T: (0317) 46 00 07
(Werkdagen van 8:00 - 17:00uur)

W: http://www.smbdewasbeer.nl
E:  info@smbdewasbeer.nl